Konstruktionsinspira

Under åren av drottning Victorias regeringstid i Storbritannien, folket blomstrade och den industriella revolutionen växte till att bli fantastiskt. Hemmen under denna tid blev också bevis på goda tider också. Många typer av hem stilar anses vara besläktad med viktorianska stilar. Läs mer om den stil du skulle hitta mest tilltalande.

De gotiska arkitektoniska stilar blev mycket populär i samband med viktorianska hem konstruktion. Från omkring mitten av 1700-talet fram till 1900-talet, blev den gotiska stilen intrikat införlivas i Storbritannien hem konstruktion. De arkitektoniska inspirationer som härrör från den viktorianska eran blev gjuten tillsammans med gotisk design på ett fantastiskt sätt.

Blev uppenbart med att skilja konstruktion med hjälp av murverk gotiska stilar. Hem byggdes med tinnar och torn som var som påminner om medeltida slott. Linjer konstruerades på ett vertikalt sätt som medförde en känsla av höga höjder. Stenskulpturer och statyer var en annan viktig aspekt av gotiska inflytande i hem konstruktion under denna tid. Bostäder byggs för att vara påminner om de medeltida bostäder som kantar gatorna i närheten av hotande slott.

The Queen Anne utseende är en bra påminnelse om viktorianska stilar, speciellt när de dekorativa mönster blev uppenbart under 1870-talet i Storbritannien. The Queen Anne överklagande spridit sig till USA på 1880-talet och har vuxit sedan dess. Ljusa färger är en viktig aspekt av Queen Anne stil.

Under slutet av 1800-talet, var hem ibland målade med mer än fyra färger. Porches konstruerades i en sjal runt mode och detaljerade trim arbete blev populär som exteriör dekorativa överklagande. Ljusa färger användes också för att öka intresset för trim och unika strukturer.

Shingle stilar började växa i popularitet i slutet av 1800-talet också. Denna stil får en mer enhetlig, enkel look med hjälp av shingled områden som definitiva gränser. Hemmen med flera mindre tak på dem var toppat med tilltalande, dekorativa bältros. Medan singel stil var enklare, även antytt av Queen Anne design till färgglada takmaterial.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website